Tedere weldaad

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Maar welke aanraking krijgen we nog, na onze kindertijd? In sommige culturen is massage de gewoonste zaak van de wereld. Helaas niet in de onze. Aanraking wordt in werk- en zorgsituaties vaak wantrouwend en zelfs als ongewenst gezien. De stressvolle en afstandelijke wereld waar we in leven heeft behoefte aan een aanraking die zorgvuldig is, integer en met mededogen. In mijn massage  staat aanraken met bezieling, vanuit het hart, centraal. 

Het effect van de massage is ontspanning van lichaam en geest, energie stroomt beter en immuniteit versterkt. Stress verdwijnt en fysieke kwaaltjes verzachten. Je voelt meer verbinding met het lichaam. Met zorg aangeraakt worden, stimuleert de aanmaak van oxytocine, een gelukshormoon. Je hebt na de massage een blij, vervuld gevoel.

Een sfeerbeeld

Integratieve massage

Drie massagevormen smelten tot één vloeiend geheel. Je wordt op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een diep niveau openend en ontspannend. De pulsing wordt afgewisseld met rustige strijkingen, diepere knedingen en fricties met warme olie; een tedere weldaad voor lichaam en geest. Er wordt afgerond met polariteiten: door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen. De massage wordt toegesneden op waar jij behoefte aan hebt op dat moment.

Duo-massage en vier-handen-massage,
samen met Jeroen De Rycker

Zelf hebben we in duo-massage ervaren hoe die diepe ontspanning, waarin je bent na een gemeenschappelijke massage, je helpt om in  verbinding te komen met elkaar. En dat willen we graag doorgeven. Een koppel, 2 vriend(inn)en of ouder/kind worden gemasseerd door ons, elk op een massagetafel in een gelijklopende ervaring, apart en toch samen in ontspanning. Een mooi cadeautje voor je partner, levensgezel(lin), vriend(in), ouder, kind.

In de vier handen massage masseren wij samen één persoon. We zijn heel goed op elkaar ingespeeld om je deze unieke massage te geven. Onze vier handen bewegen afwisselend symmetrisch en niet symmetrisch, en afwisselend simultaan en niet-simultaan over je lichaam. De ervaring is intens, en nodigt je uit om je hoofd helemaal los te laten.  Helemaal gaan voelen wat er is, en dat resulteert in diepe ontspanning,volledig tot rust komen.

Hier een link naar de FB pagina van Jeroen: https://www.facebook.com/hieronimusmassage/

Massage? Voor iedereen!

  • Je hebt het erg druk of je hebt stress
  • Je wilt je lichaam bewust voelen, er meer contact mee hebben
  • Je wil graag warm en respectvol aangeraakt  worden
  • Je wil het helemaal stil laten worden van binnen
  • Je wil jezelf een cadeautje geven
  • Ook geschikt voor hooggevoelige volwassenen en kinderen, en aanstaande moeders

De massage wordt toegesneden op jouw maat en wens, en wordt begeleid met ontspannende muziek.

Duur van de massage: 75′  Duur van de sessie: reken op 105′.