Wat anderen vertellen

Myriam is naast aandachtig en deskundig ook intuïtief en doortastend. Hierdoor zijn behandelingen bij haar zo doeltreffend en fijn om te ondergaan. Ik kan haar echt aanraden! (SM)

Myriam combineert kennis en gevoel op een bijzonder krachtige manier. Ze komt snel tot de kern van levensthema’s en helpt je grondig en snel vooruit. Ideaal voor mensen die trauma’s te verwerken hebben, onverklaarbare lichamelijke kwalen ondervinden of met gesprek alleen er niet uitkomen. Absoluut een aanrader. (DdV)

De voetreflexologie en de gesprekken drukken soms op pijnlijke confronterende plekken, maar nadien voel ik me letterlijk lichter en ruimer en ga ik graag aan de slag met haar adviezen. Ze werkt, stelt vragen en geeft raad vanuit een, voor mij althans gebleken, feilloze intuïtie en ondersteunt je fysiek, maar ook voorbij het fysieke. (AvI)

Ik heb vannacht geslapen als een roosje en ik ben vanzelf wakker geworden om 08.00. Ik voel me stukken beter en veel minder bedrukt! Heel, heel, heel erg bedankt! Het was fijn nog eens in uw stoel te mogen liggen, ondanks het groot onderhoud. 😉 (LdP)

(…)Myriam masseert intuïtief, teder en liefdevol, grotendeels met gesloten ogen, zonder woorden, onder begeleiding van uitermate rustgevende muziek. (…) (AvI)

4 handen massage, ik had geen idee of dit dan meer van hetzelfde was of wat het zou kunnen brengen? En het is anders. Ik voelde me helemaal geborgen in de energie van Myriam = het vrouwelijk en Jeroen = mannelijke, waardoor er een diepe ontspanning ontstond en ik contact kon maken met mijn innerlijk kwetsbaar kind. Het was helend. Naast natuurlijk het deugddoende van een lichaamsmassage. Het kan een diep therapeutisch effect hebben. Een aanrader!(MvdB)