Space holding

                      

Ik ben Myriam Pira en heb bijna 15 jaar praktijkervaring in begeleiding met lichaamswerk: voetreflex en massage. Ik streef naar een veilige setting en ben betrokken bij wat er aan de orde is. Mijn benadering is transparant en helder. Wat ligt er aan de basis van een symptoom? Wat is er hier en nu nodig? Soms is dat advies rond voeding of suppletie, soms is dat emotioneel of energetisch werk. Ik geloof in holding space, ruimte geven aan wat er is, er mag zijn. Van daaruit kan verandering ontstaan.

Voeding en ontgifting

Ik vind mijn verdieping voor voedingsadvies in Ayurveda en Andreas Moritz. Indien nodig zet ik (hoogwaardige) suppletie in (Ortho-Nutrients en Exendo).

Opleidingen met getuigschrift/accreditatie 

  • Opleiding causale voetreflexologie  –  An de Mulder, met extensie baby’s en kinderen
  • Opleiding‘The Journey’ – Brandon Bays 
  • Opleiding ‘Integratieve massage’ – Geert Van Coillie

 Workshops 

  • Ademwerk
  • Stembevrijding
  • Quantum Touch
  • Voice Dialogue